განათლების ფაკულტეტის საკონკურსო კომისიის გადაწყვეტილებით (ოქმი N2, 23.07.2018 წ.) დამტკიცდა პრეტენდენტთა სია და მათთან გასაუბრების განრიგი.

განათლების ფაკულტეტის ვაკანტური აკადემიური თანამდებობების დასაკავებელი კონკურსის მონაწილე კონკურსანტებთან გასაუბრების განრიგი

ვაკანტური თანამდებობა	პრეტენდენტის სახელი და გვარი	გასაუბრების ჩატარების ადგილი	გასაუბრების ჩატარების დრო	
			24.07.2018	24.07.2018
ასოცირებული პროფესორი	მადონა მიქელაძე	ქ.ბათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N35, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	12.00	12.15
ასოცირებული პროფესორი	ნანა მაკარამე	ქ.ბათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. №35, ოთახი №408 (მე-4 სართული)	12.15	12,30
ასოცირებული პროფესორი	ნატო შეროზია	ქ.ბათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N35, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	12.30	12.45
ასოცირებული პროფესორი	ნანი მამულაძე	ქ.ბათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N35, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	12.45	13.00
ასოცირებული პროფესორი	დარეჯან გელაძე	ქ.ბათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. №35, ოთახი №408 (მე-4 სართული)	13.00	13.15
ასოცირებული პროფესორი	მარინე გურგენიძე	ქ.ბათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N35, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	13.15	13.30
ასოცირებული პროფესორი	ქეთვეან შოთამე	ქ.ბათუში, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N35, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	13.30	13.45

ასოცირებული პროფესორი	იგრაიმ დიდმანიმე	ქ.გათუში, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N85, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	14.00	14.15
ასოცირებული პროფესორი	ნელი ახვლედიანი	ქ.ზათუში, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N85, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	14,15	14.30
ასისტენტ პროფესორი	ანა თენიუშვილი	ქ.ბათუში, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N85, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	14.30	14.45
ასისტენტ პროფესორი	იფლია გორჯელამე	ქ,ბათუში, ჩინოშვილის/რუსთაველის ქ. NB5, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	14.45	15.00
ასისტენტ პროფესორი	შაია ტაკიძე	ე.გათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. NB5, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	15.00	15,15
ასისტენტ პროფესორი	შოთა როდინაპე	ქ.ზათუმი, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N35, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	15.15	15,30
ასისტენტ პრო <u>ფე</u> სორი	ლეილა დიასამიძე	ქ.ზათუში, ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. N85, ოთახი N408 (მე-4 სართული)	15.30	15,45

საკონკურსო კომისიის თავმჯდომარე ე მამული ბუჭუხიშვილი მდივანი რ. ნაკა ქიბე თათია ნაკაშიბე