II საერთაშორისო სამეცნიერო-პრაქტიკულმა კონფერენციამ „ტურიზმი: ეკონომიკა და ბიზნესი“ მაღალმთიანი აჭარის ტურისტული პოტენციალის პოპულარიზაციის მიზნით მუშაობა ქედის რაიონში განაგრძო. კონფერენციის მომხსენებლებმა ახალი ტურისტული პროდუქტის „ღვინის ტურის“ ფარგლებში ისტორიული ძეგლები დაათვალიერეს, საოჯახო მარნები მოინახულეს და ყურძნის სხვადასხვა უნიკალური ჯიშისგან დამზადებული ღვინოები დააგემოვნეს. სტუმრებს შესაძლებლობა მიეცათ ასევე გაცნობოდნენ ადილობრივ სამზარეულოსა და ხალხურ შემოქმედებას.
უკან |